Toon Meer

Branchekennis

Bedrijven uit onderstaande sectoren rekenen wij al jarenlang tot onze trouwe klantenkring. Als u ondernemer bent in deze sectoren kunt u rekenen op onze specifieke kennis en ervaring in uw branche.

Retail

Als u onderneemt in de retail heeft u een spannend leven. Wij weten waar u dagelijks voor staat: het grillige consumentengedrag, seizoenen en bovenal een hevige concurrentiestrijd. Het maakt de retail tot een vak apart. Wij bieden u de juiste ondersteuning, waardoor u minder zorgen heeft.

Bouw- en aanverwante bedrijven

Wij helpen u graag bij uw vragen over bedrijfsopvolging, juridische ondernemingsvorm, seizoensarbeid, kostenbeheersing, en al die andere zaken die voor u van belang zijn. Veel aannemersbedrijven, installatiebedrijven, afwerkingsbedrijven, (metaal)constructeurs, schilders, enzovoorts, uit de regio hebben de weg gevonden naar onze adviseurs.

Automotive

Autodealers en schadebedrijven hebben dagelijks te maken met importeurs, fiscale vragen van (potentiële) klanten, rendementen die onder druk staan en terughoudende financiers. De automotive is letterlijk en figuurlijk constant in beweging. Wij weten hoe het werkt en helpen u graag verder.

Medische zorgverlening

Onze dienstverlening aan huisartsen, specialisten en fysiotherapeuten is divers van aard. U kunt bij ons terecht voor uw vraagstukken over samenwerkingsverbanden, het in- en uittreden in maatschappen, financiële planning, pensioenopbouw, omzetverklaringen, administratie, enzovoorts. Wij zorgen voor een oplossing op maat, zodat u zorgeloos uw werk kunt doen.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend kennis met een van onze gespecialiseerde adviseurs.