• Kwaliteit en deskundigheid vinden wij de gewoonste zaak. Daarom Staal.
  • Wij houden van vernieuwing en innovatie. Daarom Staal.
  • Geen uurtje factuurtje. Daarom Staal.
  • U krijgt alle aandacht en daarom zijn wij waardevol. Daarom Staal.
  • Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk. Daarom Staal.
  • Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Daarom Staal.
  • Wij vinden overbodig werk niets. Daarom Staal.
  • Natuurlijk kunnen wij een vaste prijs afspreken. Daarom Staal.
  • Wij streven naar een toegevoegde waarde. Daarom Staal.
  • Wij wachten niet af en adviseren actief. Daarom Staal.
  • Wij willen uw belangrijkste adviseur zijn. Daarom Staal.

USP's

Kwaliteit en deskundigheid vinden wij de gewoonste zaak
Wij zijn aangesloten bij de RB, beroepsorganisatie van belastingadviseurs. Om die reden volgen wij verplichte educatie om onze kennis op peil te houden en toe te kunnen passen voor onze praktijk

Wij houden van vernieuwing en innovatie
Werkzaamheden die sneller en effectiever kunnen worden uitgevoerd door de inzet van nieuwe software(bijvoorbeeld cloud computing) omarmen wij. Deze besparing zien klanten terug in onze prijzen die laag zijn als het gaat om het verwerken van een administratie of het maken van een rapportage.

Geen uurtje factuurtje
Drempelvrees om te bellen met ons voor een korte vraag omdat wij daarvoor direct kosten berekenen willen wij tegen gaan. Natuurlijk berekenen wij daarvoor geen kosten want u bent toch onze klant!

U krijgt alle aandacht en daarom zijn wij waardevol
Het opbouwen van een relatie levert vertrouwen en wederzijdse kennis op van elkaar. Wij hechten er veel waarde aan om meer te weten van uw bedrijf of van uw persoonlijke drijfveren. Zodoende kunnen wij meer voor u betekenen en loont zich dat in een advies waar vooral u beter van wordt!

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk
Meegaan met de tijd en niet alleen maar telefonisch tussen kantooruren. ’s Avonds afspreken is geen enkel probleem, net als in het weekend. Communicatie kan natuurlijk ook via de mail of andere vormen van social media. Daarnaast zijn wij niet te beroerd om ons mobiele nummer af te geven.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn
Het verwerken van een boekhouding of het maken van een financieel rapport behoort tot onze standaardwerkzaamheden en hierop is onze organisatie ingericht. Via heldere afspraken kunnen wij veel voor u betekenen voor een hele goede prijs. Mocht u meer betalen, dan krijgt u er wat voor terug middels bijvoorbeeld een flinke belastingbesparing of een uitgekiende financieringsaanvraag.

Wij vinden overbodig werk niets
Als het anders kan dan schromen wij niet dat u te melden. Wij stoppen onze tijd liever in iets zinvols want daar betaalt u ons voor!

Natuurlijk kunnen wij een vaste prijs afspreken
Vanzelfsprekend wilt u de kosten weten van onze werkzaamheden. Dat schept voor u duidelijkheid en ook voor ons. Voor standaardwerkzaamheden maken wij graag afspraken met u waar we ons aan houden.

Wij streven naar een toegevoegde waarde
Jaarlijks standaardwerk afleveren en een praatje maken is voor ons niet genoeg. U moet het gevoel hebben dat wij iets kunnen betekenen voor u wat u niet zomaar elders krijgt. Natuurlijk is het prettig als dit tot uiting komt in een financieel advies, maar een luisterend oor die met gerichte acties uw bedrijf weer op de rit zet is ook wat waard.

Wij wachten niet af en adviseren actief
De informatie die wij van u hebben gebruiken wij niet alleen om een dossier aan te leggen. Deze informatie kunnen wij gebruiken om in te spelen om veranderende wetgeving of ontwikkelingen op bijvoorbeeld de financieel markt. Door nauw samen te werken met andere professionals kunnen wij u positief verrassen door bijvoorbeeld een besparing op uw hypotheekrente of een besparing op bedrijfskosten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij willen uw belangrijkste adviseur zijn
U vertrouwt ons al uw financiële gegevens toe. Geregeld hebben wij overleg met u. Dit doet u niet met alle adviseurs in uw omgeving. Verder kunnen wij een gepaste afstand houden van uw bedrijf en privé leven. Dit zijn de ideale ingrediënten om het maximale voor u te kunnen betekenen. Wij nemen graag die rol op ons.